Vedtak fra Tromsø SVs årsmøte 2021

Innledning
Takk til alle som deltok på årsmøtet til Tromsø SV 21. januar 2021. Til tross for at møtet var digitalt, valgte mange gode tromsøværinger å være med på årsmøtet for å bidra til at Norge får en ny regjeringen, kuttet klimagassutslipp og redusert de økonomiske forskjellene i 2021. Stortingsrepresentant Kari-Elisabeth Kaski innledet om valgkampsaker.

Vedtatte uttalelser

De smålige bistandskuttene
Innholdet er ikke tilgjengelig.
Du må tillate bruk av informasjonskapsler for å se dette innholdet.

Andre vedtak
Underskrevet protokoll fra årsmøtet 2021 (legges ut når den er klar)

Uttalelser som ble oversendt til styret, men som styret ikke har tatt stilling til enda

Grunnleggende dokumenter

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close