Personvernerklæring

Denne erklæringen redegjør for behandlingen av personopplysninger på www.tromsosv.no. Den ble sist oppdater 21/10-2017.

Vår behandling av personopplysninger reguleres av Personopplysningsloven.
Personopplysningsloven inneholder regler om hvordan personopplysninger som samles inn vil bli behandlet, herunder hvordan de sikres, hvem som har tilgang og om de kan utleveres til andre eksternt.

Nettsider

Nettsidene ligger på serverene til one.com

Informasjonskapsler

Viss du kommenterer på nettstaden vår, kan du velja å lagra namnet, epostadressa og nettstaden i infokapslar. Dei er der for å gjera det lettare for deg, så du slepp å fylla inn alle opplysingane kvar gong du kommenterer. Desse infokapslane varar eitt år.

Viss du går til innloggingssida, lagar me ein mellombels infokapsel for å finna ut om nettlesaren din godtek infokapslar. Denne kapselen inneheld ingen personlege data, og blir fjerna når du lukkar nettlesaren.

Når du loggar inn, lagar me fleire infokapslar for å lagra innloggingsopplysingane og skjerminnstillingane dine. Innloggingskapslar varar i to dagar, og skjerminfokapslar varar i eitt år. Viss du vel «Hugs meg», vil innlogginga vara i to veker. Viss du loggar ut av brukarkontoen din, blir innloggingskapslane fjerna.

Når du går inn på sider som inneheld videoer fra youtube vil google sette informasjonskapsler. Les mer om disse hos google.

Analyse

Vi bruker Jetpack fra Automatic til å få oversikt over antall besøk på sida. Denne informasjone gjør oss ikke i stand til å se hvem som har besøkt sida.

Nyhetsbrev

Dersom du abonnerer på nyhetsbrevet vårt vil vi bruke mailchimp for å sende deg informasjon om og fra Tromsø SV. Vi vil ta vare på epostadressa og evt. namnet ditt. Vi gjev aldri tredjepersonar tilgang til denne informasjonen. Mailchimp sin personvernpolicy finner du her.

Kommentarer

Når folk kommenterer på nettstaden, samlar me inn opplysingar i kommentarskjemaet, samt IP-adressa og opplysingar om nettlesaren, for å hindra søppelkommentarar.

Me kan me senda ein anonym tekststreng som blir laga av epostadressa di (kjent som ein hash) til Gravatar for å sjå om du bruker tenesta. Personvernreglane for Gravatar-tensta finn du her: https://automattic.com/privacy/. Profilbiletet ditt blir vist offentleg i kommentaren din etter at kommentaren din er godkjend.

Gjestekommentarar kan bli sjekka av eit automatisk søppelkommentar-system.

Innebygd innhald frå andre nettstader

Artiklar på denne nettstaden kan ha innhald (td. videoar, bilete, artiklar osfr.) frå andre nettstader. Slikt innebygd innhald frå andre nettstader fungerer akkurat som om du hadde vore på dei andre nettstadene.

Desse nettstadene kan samla data om deg, bruka infokapslar, innehalda tredjepartssporing, og overvaka korleis du samhandlar med det tredjepartsinnhaldet. Slik sporing kan til dømes vera å spora korleis du samhandlar med innebygd innhald viss du har ein brukarkonto og er logga inn på den nettsida.

Akismet

Vi samlar informasjon om besøkande som kommenterar på netstadar som brukar Akismet si anti-spam-teneste. Informasjonen vi samlar, avheng av korleis brukaren konfigurerar Akismet for nettstaden, men som oftast vert kommentatoren si IP-adresse, brukeragent, adresse som er vist frå og nettstadadressa (samman med annan informasjon som direkte vert oppgjeve i kommentaren, for eksempel namn, brukarnamn, e-postadresse adresse og sjølve kommentaren).

%d bloggers like this:

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close