Verv en venn og vinn klippekort på Tromsøbadet for at vi skal nå målet om 400 medlemmer

Sammen må vi verve 29 nye medlemmer før nyttår for å nå målet om å bli 400 medlemmer i Tromsø SV. Vi ønsker så mange med på laget for miljø og rettferdighet som mulig, og trenger din hjelp. Vi har nå en vervekonkurranse. Dersom du verver et nytt medlem før 5. desember, er du med i trekningen av et klippekort på 10 klipp til Tromsøbadet. I påmeldingsskjemaet sv.no/bli-medlem kan den du verver angi at den har blitt vervet av deg. Du kan også sende en e-post om det til tromso@sv.no.

I morgen er det Black Friday og da minner vi om at det til og med er en slags 2 for 1 på medlemskap i SV i november og desember. Den du verver må bare betale førsteårskontigent på kr 100,- for ett år, for å bli medlem i både 2021 og 2022.

Spør en venn i dag om å bli med. Send dem innmeldingsskjemaet på sv.no/bli-medlem. Mange har lyst til å være med i SV, men har aldri blitt spurt.

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close