Pål Julius Skogholt blir ny leder for Oppvekst- og utdanningsutvalget

Gruppeleder i Tromsø SV Pål Julius Skogholt tar over som leder for Oppvekst- og utdanningsutvalget etter Benjamin Arvola Notkevich.

  • Gjennom to år med korona, og nå med innføringen av strenge tiltak, har alle ansatte i Tromsø stått på for å sikre en trygg og god skole og barnehage. Det står det respekt av. Nå skal vi komme oss igjennom det som forhåpentligvis er den siste store koronabølgen, sier Pål Julius.

Ved kommunevalget i 2019 var Skogholt ordførerkandidat da SV ble Tromsøs nest største parti og gikk fra fire til sju kommunestyrerepresentanter. Siden forrige valg har han sittet i formannskapet, vært gruppeleder og vært nestleder i Miljø-, klima- og samferdselsutvalget.

  • Som folkevalgt er jeg opptatt av å skape gode prosesser for medvirkning og medbestemmelse, slik at ansatte i skolen, barnehagen, barnevernet og alle ansatte som står på for barna våre, blir hørt. Jeg håper at jeg får mange gode råd og innspill i tiden som kommer til hvordan vi sammen kan lage en enda bedre skole og barnehage, sier Pål Julius.

Benjamin Arvola Notkevich går av etter to år som leder for Oppvekst- og utdanningsutvalget, men fortsetter i kommunestyret.

  • Jeg er glad for at Benjamin forsetter å bidra med sin kunnskap og sitt pågangsmot til det beste for Tromsø. Dersom jeg skal trekke frem én ting fra hans tid som utvalgsleder, vil jeg særlig peke på at den imponerende snuoperasjonen som har vært i barnevernet. Nå har kommunen redusert lovbruddene drastisk.  Det er først og fremst de ansatte som har gjort jobben, men det hjelper med en utvalgsleder som Benjamin. Barnevernets viktige arbeid med å bidra til at barn og unge får trygge oppvekstsvilkår, har fått bedre forutsetninger enn før, sier Pål Julius.

Etter møte i kommunestyregruppen på kvelden mandag 13. desember 2021 vil Sigrid Bjørnhaug Hammer ta over som ny nestleder i Miljø-, klima- og samferdselsutvalget (MIKS). Benjamin Arvola Notkevich blir SVs andre representant i MIKS. Skogholt fortsetter i formannskapet og forblir gruppeleder.

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close