Peis på! På siste måling i Troms skal 14,1% stemme for rettferdighet og miljø

Mobiliseringen for rettferdighet og miljø virker. På den siste målingen i Nordlys for Troms sier 14,1% at de skal stemme SV. Dette kan bli vårt beste valgresultat noensinne.

Nå gjelder det å holde koken hele veien inn i valgnatta. 13. september avgjøres det om vi fortsatt skal ha en regjering som kaster penger etter de rikeste samtidig som forskjellene øker, velferden bygges ned, rekordmange barn vokser opp i fattigdom, og miljøkrisa forverres. Vi kan snu denne utviklinga, men da trenger vi en kraftfull regjering som får til store klimakutt, gratis SFO og tannhelsereform. En stemme på SV er den tryggeste stemmen for en ny regjering. SV er det eneste partiet på rød-grønn-side som ikke har slengt døren i ansiktet på de andre partiene.

Dette valget er vi også i ferd med å gjøre til et skikkelig veivalg for Nord-Norge. Aldri har vi vært nærmere å få bygd Nord-Norgebanen enn vi er i dag. Det skal vår egen Torgeir Knag Fylkesnes ha mye av æra for. Han har kommet med utspill og kloke politiske initiativ som har flytta saken dit at det nå er flertall på stortinget for Nord-Norgebanen. Men, det er likevel en stor kamp fra intensjon til gjennomføring. For å kunne fortsette kampen, må vi sikre Fylkesnes gjenvalg. Det er mye å vinne, og mye å tape nå. Med mobilisering kan vi også ta havet tilbake, og snu utviklinga hvor stadig mer av fisken ranes fra kystens folk.

Nå må vi bare peise på videre. Mobiliser venner, familie, kolleger og naboen. Spre budskapet på sosiale medier. Det er kun 10 dager igjen nå. Dette gir håp om forandring!

Innholdet er ikke tilgjengelig.
Du må tillate bruk av informasjonskapsler for å se dette innholdet.

Vil du gjøre en ekstra innsats?
Gjør en ekstra innsats nå i sluttspurten og gå med løpesedler i postkasser (rode). Vi har noen områder som vi enda ikke har fått delt ut. Bidra ved å melde deg på tromso@sv.no.

Standståing og ringeaksjoner kan du melde deg direkte på via sv.no/bli-aktivist

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close