Om ekstraordinært styremøte torsdag 26. mars

Styret diskuterte hva slags Norge og Tromsø vi skal ha etter koronapandemien, evaluerte tidligere organisatorisk arbeid og planla fremover.


Styret avholdt et digitalt, ekstraordinært møte torsdag 26. mars. Styret behandlet saker som ble utsatt ved forrige møte fordi styret fikk for dårlig tid.

Alt som ikke handler om pandemien har stoppet opp eller går saktere nå. Det gjelder også lokalpolitikken. Smitteverntiltakene vil sannsynligvis vare lenge i en eller annen form. Styret diskuterte de politiske løsningene Norge og Tromsø trenger og de organisatoriske måtene styret må arbeide på fremover. Pandemien gir samfunnet vårt nye problemer som vi må ha svar på. Sterke fellesskap blir enda viktigere enn før.

Styret planla to digitale aktiviteter. Per nå ser det ut til at styret skal arrangere et møte om programprosessen og et møte om skole i løpet av de neste månedene. Styret ønsker at leder av programkomiteen Kirsti Bergstø skal innlede på Gi SV beskjed-møtet. Det blir sendt ut innkalling per e-post når møtetidspunktene, den digitale møteplattformen og innledere er klart.

I saken om evalueringen av medlemsaktiviteten i februar og mars var den viktigste lærdommen at styret ønsker å være tidligere ute med mobiliseringsarbeidet fremover. Det avgjørende er likevel at temaene på møtene engasjerer. De organisatoriske rammene er viktige for en politisk organisasjon, men ikke viktigst. Det er det politikken som er.

SV trenger dine innspill til fremtidige krisepakker. Dersom du har innspill til SV på Stortinget, kan du sende det her.

Vi i Tromsø SV vil også gjerne ha innspill. For eksempel vil vi gjerne ha forslag til hvilke temaer Tromsø SV bør lage webinarer om.  

Neste styremøte er mandag 20. april.

Teksten er skrevet av Matias Hogne Kjerstad, tromso@sv.no og 41 65 53 04

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close