Velkommen til møte om politisk plattform for 2019-2023 tirsdag kl. 19:00 på Quality Hotell Saga

SVs forhandlingsutvalg er blitt enige med Ap, Mdg og Sp om en politisk plattform for styringen av Tromsø de neste fire årene.

Her kan du lese den politiske plattformen.

Du er hjertelig velkommen til møte på Quality Hotell Saga (Gullhotellet) tirsdag 8.10.2019 kl. 19:00. Bli med å diskutere utviklingen av kommunen vår og å ta stilling til om Tromsø SV kan godta forhandlingsresultatet. For at flest mulig skal delta i diskusjonen, starter møtet med en innledning. Vi vil presentere de viktigste sakene.

Møtet blir avsluttet med en avstemming, der SVs medlemmer bestemmer om SV vil godta eller avvise plattformen. Plattformen er nå til språkvask, og du vil finne plattformen på tromsosv.no i løpet av i morgen.

Jeg håper vi ses!

Vennlig hilsen

Matias Hogne Kjerstad
leder av Tromsø SV
tromso@sv.no

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close