Åpent møte mot TISA og TTIP

I all hemmelighet, og bak lukkede dører, forhandles det nå frem to avtaler, TISA (Trade In Services Agreement) og TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership). Disse avtalene vil, om de vedtas, få store konsekvenser for stater, bedrifter, mennesker og demokratiet. 

I korte trekk vil disse avtalene gi de store internasjonale selskapene enda mer makt, gjøre privatisering av offentlig sektor irreversibel, svekke demokratiet og sette den internasjonale storkapitalens investeringer foran miljø, helse og demokrati.

Dette er avtaler vi skal motarbeide med all vår kraft, og et ledd i den kampen er å få ut kunnskap om avtalene. Vi inviterer derfor, i samarbeid med Fagforbundet til folkemøte om TISA og TTIP lørdag 18. April kl 14:30. Rolv Rynning Hanssen fra Fagforbundet tar for seg innholdet i og konsekvensene av avtalene, før det åpnes for spørsmål og debatt. Møteleder er SVs ordførerkandidat i Tromsø, Ingrid Kielland.

Tid: Lørdag 18. April kl 14:30

Sted: Fagforbundet, Stortorget 5 – 3 etg. (På Stortorget, over «T Tapas»)

Innleder: Rolv Rynning Hanssen – Fagforbundet

Møteleder: Ingrid Kielland – Ordførerkandidat Tromsø SV

Håper å se deg der

Anders Lind


Presentasjonen Rolv Rynning Hanssen viste under sin innledning på møtet kan lastes ned her: TISA Tromsø 18.04.15

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close