Forslag til program for Tromsø SV

valgprogrammetProgramkomiteen er no ferdig med sitt forslag til kommunevalprogram for Tromsø SV. Vi har hatt ein spennande prosess i år. Vi har invitert alle til å vere med å skrive programmet i ein open wiki. I den prosessen har over 1000 menneske vore innom og lest, kommentert eller redigert. Så har programkomiteen arbeidd vidare med framlegget og laga det som ligg her no.

Tusen takk til komiteen som har bestått av:

  • Bjarne Rohde (leder)
  • Jeanine Ringstad
  • Åsne Høgetveit
  • Ivar Parmann
  • Hilde Lange
  • Lizett Skottestad
  • Ingrid M. Kielland

Vi inviterer alle medlemmane til å vere med å vedta programmet på medlemsmøte 10. mars klokka 1900 på Saga Hotell.

Kan du ikkje komme på møtet men har framlegg til endringar. Send dei til tromso@sv.no innan 9. mars så blir dei handsama på møtet.

Last ned programmet

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close