Jenter til Sjakk-OL!

Hele Tromsø jublet da vi lørdag ble tildelt Sjakk-OL i 2014. Arrangementet vil få store positive ringvirkninger for byen og landsdelen. Det er gjort et formidabelt arbeid i forkant av Børge & co, og seieren var vel fortjent.
Jeg fikk likevel litt hakeslepp da jeg så bildene fra festen i Khanty-Mansijsk. Delegasjonen fra Tromsø besto utelukkende av mannfolk! Det er med skam å melde et feil signal å sende ut til verden i 2010!
Heldigvis har vi sjakktalenter som Edith, Monika og Elise, som satser på å kvalifisere seg til å delta i Sjakk-OL i 2014. Jeg håper virkelig de får den oppbacking og støtte de trenger for å nå sine mål. Vi må sørge for at Sjakk-OL i Tromsø blir et gjennombrudd for likestillingen i denne store, viktige sporten.

Gunhild Glosemeyer Johansen

i GUNHILDs BLOGG FOR ET VARMT OG INKLUDERENDE TROMSØ

Fs_13_fc_0262e5_t_2511891

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close