Ja, jeg vil abonnere på nyhetsbrev fra Tromsø SV

Hver uke sender Sigrid B. Hammer og de andre folkevalgte i Tromsø SV ut en epost med siste nytt fra kommunepolitikken i Tromsø, og av og til andre politiske tema. Dette er en unik mulighet for å følge bedre med på det som skjer i tromsøpolitikken.

Personvern

Vi vil aldri bruke epostadressa di til noe annet enn å sende deg nyhetsbrev. Epostadressa di blir lagra i epostsystemet apsis, som er det vi bruker for å sende ut nyhetsbrev.

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close