Bidra i valgkampen

Forandring kommer ikke av seg selv. Det er de store og små bidragene våre som samlet avgjør om dette valget vil gjøre Norge til et mer rettferdig land. På denne siden har vi samlet aktiviteter du kan delta på. Dersom du ikke har gjort det enda, anbefaler vi at det første du gjør for å bli aktiv er å fylle ut dette skjemaet: https://www.zetk.in/o/476/surveys/427

Legge løpesedler i postkasser

Å legge løpesedler i postkassene til folk er den aktiviteten de fleste starter med. Det er enkelt og gøy. Du får frisk luft, mosjon og muligheten til å endre samfunnet vårt i ett. Vi deler ut løpesedler i to omganger. Den første er i starten av juni. Den siste er i august.

Dele ut løpesedler i Storgata på lørdager

De fire siste lørdagene deler vi ut løpesedler i Storgata. Du kan velge et av tidsrommene å delta på. Det vil alltid være noen som har vært med før, og som kan gi deg en kjapp innføring med. Tidspunktene er 10:30 til 12:00, 12:00 til 13:30 eller 13:30 til 15:00.

Lag en video og del den på sosiale medier

Vi tror at video blir viktig til dette valget, men vi tror ikke at dyre videoer med høy kvalitet blir viktig. Vi tror at videoer der vanlige folk snakker om hvorfor de vil stemme på SV og Torgeir i år, er det som kan overbevise. Vi ber deg derfor å lage en video med deg selv der du forteller om hvorfor du vil stemme på SV og der du oppfordrer andre til å gjøre det samme. Ta kontakt for å få litt hjelp.

Ringe til potensielle velgere

Forskningen viser at for å overtale velgere om å stemme på oss kan å ringe dem være et egnet verktøy. Å ringe fremmede kan virke avskrekkende, men de som deltar forteller at det er en hyggelig opplevelse. Dersom du deltar, vil du fås opplæring og ringingen gjør du sammen med andre, og vi er opptatt av å snakke med folk på en måte som gir rom for gode samtaler.

Andre aktiviteter

Hver morgen i de siste fire ukene møtes tillitsvalgte i partiet for å diskutere mediebilde og strategi. Kom gjerne innom å diskuter med oss en morgen. Det blir også andre løpeseddelaksjoner. Det blir stand mange morgener og på enkelte torsdager de siste ukene før valget.

Hvordan delta

Vi vil at det skal være enklest mulig å delta, og har derfor tatt i bruk aktivistorganiseringsverktøyet Zetkin. Dette programmet kan du bruke her: https://www.zetk.in/o/476/. Du kan også ta kontakt med valgkampsekretæren vår, Maja Sandvik Lockert, tromso@sv.no eller 99 10 73 06 og avtale hvordan du kan delta direkte.

%d bloggers like this:

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close