Maja Sandvik Lockert er ny valgkampsekretær

– Jeg gleder meg til å jobbe for at SV skal gjøre et godt valg i Tromsø, og jeg skal bidra med det jeg kan for at Tromsø skal bli en enda rausere kommune med fokus på miljø og rettferdig fordeling, sier Maja Sandvik Lockert (21).

Maja er født og oppvokst i Tromsø, og studerer nå for å bli grunnskolelærer. Hun har sin bakgrunn fra Sosialistisk Ungdom, men sitter nå i lokallagsstyret i Tromsø og er ungdomskandidat til kommunestyret.

Som valgkampssekretær er Maja en kjemperessurs for valgkampen til Tromsø SV. Hun skal jobbe med å aktivisere både nye og gamle medlemmer og sørge for en god valgkamp der alle får muligheten til å bidra.

– Vi skal både arrangere stands, folkemøter og gå med løpesedler i postkasser. Vi har fått utrolig mange nye medlemmer, og vi har aldri vært flere. For å aktivere disse skal vi arrangere ny i SV møter og ha skoleringer. Jeg ser virkelig fram til å bli kjent med nye medlemmer og drive en god valgkamp, sier Maja

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close