Stortingsrepresentant Fylkesnes besøker Fjellvegen barnehage

Stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes inviterte seg selv på besøk til Fjellvegen barnehage i Tromsø i dag. Her er hva han selv skriver om besøket på sin Facebookprofil:

«Har hatt en herlig dag i Fjellveien barnehage! Fikk solid innføring av fagleder Siv Darbo, gode samtaler med de ansatte, deriblant Anders Nergaard, som også er lokal tillitsvalgt. Og fikk ikke minst hilst på ungan, en herlig bønsj! Tiden da barnehagene var oppbevaringsanstalter er definitivt forbi. Her står læring og lek i høysetet fagplanene, målet er å møte hver enkelt sine behov for utvikling. Fjellveien er drevet meget faglig profesjonelt, med et engasjement og drive blant de ansatte som er imponerende. I morgen skal gjengen til lavvoen innerst i Tromsdalen for heldags moro og læring, og senere denne uka arrangerer de karneval. Imponert! Og det til tross for en kommune som i budsjett etter budsjett kutter i bevilgningene, og sparer penger til gamle valgløfter. Gleder meg til å følge Fjellveien videre – I’ll be back!»

Torgeir Knag Fylkesnes
Torgeir Knag Fylkesnes

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close