Holmbuktura

I Troms er det 40 punktar langs vegane våre med stor skredfare. Holmbuktura er ein av dei verste av desse 40 punkta. I går var eg på eit folkemøte i Lakselvbukta om sikring av Ura. Det gjorde inntrykk å høyre om korleis ungane har det når dei delar av året heile tida går og er redde for å ikkje komme seg heim frå skolen fordi vegen kan vere stengt.  Eg meiner og at det er viktig at vi får på plass ein beredskap i form av båttransport slik at vi kan vere heilt sikre på at ungane kjem seg heim frå skolen og at dei som er sjuke får medisinene sin.

Også må sjølvsagt Ura sikrast, det blir ikkje lettare av at byrådsleiaren gjer seg til uvens med resten av fylket ved å foreslå å kutte i vegbygginga i distrikta, sånn som Bjarkøysambandet

Holmbuktura

Innlegg om same tema:Breidde på skispor?Vegstøv og slipte tennerSykkelhjelmsamfunnetOnkel Skrue – økolog og antikapitalistBetre næringspolitikk med SV

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close