På julebord i Dubai

Kanestrøm og Jørgensen fornekter seg ikke. Nå fossror de som best de kan i et forsøk på å bortforklare at de har tatt imot et tilbud om gratis luksusferie fra en av byens entreprenører. Men ærlig talt – det hjelper ikke stort å si at turen var bestilt før valget og at den ikke kunne avbestilles. Dette har ingenting med reisebyråets regelverk å gjøre!

Spørsmålene som stilles er om Kristoffer Kanestrøm kan fortsette som helsebyråd og om han vil bli anmeldt for korrupsjon. På en måte er det litt synd hvis det er slutt nesten før det har begynt, for guttene har større underholdningsverdi nå når de er i posisjon enn tidligere. Deres stadige stigmatiserende utspill i opposisjon var mest til irritasjon og ergrelse. Som byråd kreves en annen standard.

Kanestrøm ville ikke vært en ekte Frp-er om han ikke hadde prøvd å gjøre seg til offer i saken. Hans første reaksjon var at han var blitt lurt av entreprenør Stig Henriksen. Han ble sint. Refleksen er i orden. For Tromsø kommune er det viktigste nå å få avklart om turen rammes av Straffelovens korrupsjonsparagraf eller ikke.

Gunhild Glosemeyer Johansen

i GUNHILDs BLOGG FOR ET VARMT OG INKLUDERENDE TROMSØ

Fs_13_fc_0262e5_t_4035864

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close