Bjørn Willumsens "Breaking news" en bløff!

Bjørn Willumsen i Fagforbundet 177 kom i dag i en radiodebatt med meg med noe som skulle være oppsiktsvekkende nyheter om Billetten AS. Han påsto at hvis man går inn på hjemmesidene til Billetten.no, er de i full drift ut fra Trondheim kino! Ved å følge linker kunne man få opp bilde av kinosalene i Tromsø og kjøpe billetter. Han mener dette beviser at det har skjedd en overføring av virksomheten og etterlyste hvem som har klarert dette.

Nå viser det seg at det hele er en gedigen bløff!
Domenet www.billetten.no har vært eid av Trondheim Kino helt siden 2001. Dette nettstedet er i full drift – for Trondheim kino! Som alle andre kinoer har også de en link til Kinosonen, der også Aurora Fokus Kino er med. Det forklarer at BW kan kjøpe billetter til kinoen i Tromsø ved å følge koblingen.
Billetten AS hadde imidlertid sitt domene på www.billetten.as. Disse hjemmesidene har ikke blitt oppdatert siden Billetten AS gikk konkurs. 
Det er sikkert morsom å komme med oppsiktsvekkende “breaking news” på direkten, men gode nyheter blir det først når det er noe i det!

Gunhild Glosemeyer Johansen

i GUNHILDs BLOGG FOR ET VARMT OG INKLUDERENDE TROMSØ

Fs_13_fc_0262e5_t_2301199

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close