Invitasjon til medlemsmøtet

Vi inviterer til medlemsmøte i Tromsø SV

Møtet blir på SV-kontoret i Søndre Tollbugate 17, måndag 5. oktober klokka 1900-2100

Saksliste:

  1. Godtaking eller forkasting av forhandlingsresultatet mellom SV, Ap og Raudt om styringa av Tromsø dei neste fire åra. Resultatet vil bli lagt fram av gruppeleiar Ingrid Kielland. Du kan laste ned avtalen her.
  2. Evaluering av valkampen. Framlegge ved Pål Julius Skogholt.

Håper du kan kome

 

Mvh

Pål Julius Skogholt, leiar i Tromsø SV

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close