Invitasjon til budsjettmøte

Gruppeleder Gunhild Johansen
Gruppeleder Gunhild Johansen

Tromsø SV inviterer til opent medlemsmøte om budsjettet i kommunen. På møtet vil vi gjennomgå byrådet sitt forslag til budsjett, kva konsekvensar dette vil få og diskutere kva som skal vere hovudprioriteringane for SV i budsjettet. 

2. desember klokka 1900 på Quality Hotell Saga

Byrådet sitt budsjett legg opp til mindre eigedomsskatt, men høgare pris i barnehagen. Gruppeleiar Gunhild Johansen seier:

«Hele denne perioden har byrådet solt seg i glansen av de virkelig store investeringene de skulle gjennomføre, som badeland og Otium. Mot slutten av deres tid ved makten ser vi at alle store investeringer skyves ut til neste periode. Utstillingsvinduet har rullegardinene nede.»

Bli med å diskuter SVs alternativ.

Kommunestyregruppa innleder til debatt.

Vi håper også å få til en runde på ny forbindelse over Sandnessundet.

 

Kom og ver med!

 

Ved å fortsette å bruke denne sida så aksepterer du bruken av informasjonskapslar. Mer informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close